Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ajánlanátok olyan vizsgabiztos...

Bettynapocska kérdése:

Ajánlanátok olyan vizsgabiztost a Mozaik utcánál vagy olyan oktatót, aki garantálja hogy átmész a forgalmi vizsgán?

Figyelt kérdés

Ma húztak meg 2. ra forgalmi vizsgán.A vizsga biztos azt mondta felkészült vagyok szép volt a vezetés:Forgalmi szabályt nem szegtem, minden feladatot végrehajtottam.

A hibám az volt h túl lassan hajtottam végre a feladatokat, illetve a parkolások nehezen mennek és többször korrigáltam, ...Az előző vizsgán is a parkol

ással voltak gondok, nekinyomtam a kereket a padkának(de észrevettem és nem ugrattam fel).

Az a baj h annyira görcsölök már ha parkolnom kell, hogy mindig elrontom...

Igazság szerint kicsit úgy érzem a pénzre megy az egész dolog...

Most már bármit megtennék, hogy átmenjek..hajlandó lennék fizetni is a vizsga biztosnak...csak nem szeretnék már több órát venni, mert ki vagyok az oktatómtól.Nem túl kedves hangnemben beszél velem.

Kész idegroncs vagyok ha be kell ülnöm mellé...

2012. okt. 25. 14:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

# 8

Milyen hülyeségeket beszélsz? Mi az, hogy vizsga után fizettél? Ember, vizsgát ELŐRE kell befizetni.

Téged csak nemes egyszerűséggel megsz0pattak, nem is voltál bejelentve vizsgára, az oktató meg oda hívta egy haverját, hogy "buktasson meg" aztán elosztják a vizsgadíjat.

2012. okt. 26. 08:52
 12/14 anonim ***** válasza:

Az utolsónak igaza lehet!

Amúgy én is kezdem azt hinni, hogy ez az egész vizsgabiztos hisztéria légből kapott, amit az olyanok kreálnak akiknek komoly gondjuk van a vezetéssel.

24 éves nő vagyok, másfél hete vizsgáztam le B kategóriából. Rettegtem a vizsgától, végig olvastam a létező összes fórumot, ahol a korrupt vizsgabiztosokról van szó. És láttam a vesztem.. Nem fizetek, tehát nem megyek át. Az én oktatóm egyértelműen korrekt, még csak fel sem merült ez a téma köztünk sosem. Más tanulóival is beszéltem, és senkinél nem hozta fel a témát.

Elsőre megbuktam. Nem örültem, de jogos volt. Technikailag jól vezettem, de az utolsó percekben már annyira a zsebemben éreztem a jogsit, hogy az egyik kanyar előtt elfelejtettem indexelni. Bosszantó kis hiba, de ez van.

Másodikra átmentem. Mindkét vizsgabiztos teljesen normális ember volt, semmi kötözködés, semmi pénz követelés.

DE! én Érden vizsgáztam. És ez lényegesen megkönnyítheti a dolgot. Bp-en biztos vagyok benne, hogy sokkal korruptabbak a vizsgabiztosok. Mert hozzá vannak szokva, hogy a tanuló fizet, megszokja, aztán el is várja. Egyébként ne legyen senkinek tévhite, ugyanazok a korrupt vizsgabiztosok jönnek ki Érdre ill. egyéb városokba is. De itt nincsenek hozzá szokva, nem is várják el a kenőpénzt. Ha kap attól még lehet hogy elfogadja, de el nem várja. Ha hibázol megbuksz, ha nem, akkor meg átmész.

2012. okt. 27. 15:39
 13/14 anonim ***** válasza:

Bp-en vizsgáztam minden kategóriámból - sőt, pl.: az A korlátlan vizsgabiztosom egy nő volt, akiről az egész autós iskola azt terjesztette, hogy nem lehet nála "normálba" átmenni. Mégis mindig átmentem kenőpénz nélkül.

Mint mondtam, ha nem hibázol nem buksz meg, kenőpénz ide vagy oda. Ha meg hibázol jobb is, hogy nem kapsz jogsit...

2012. okt. 27. 16:51
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem kétlem!

De azt azért be kell látni, hogy Pesten biztos jobban elterjedt ez a "fizess és átmész" hozzáállás.

Viszont ebben teljesen igazad lehet, hogy pénz ide vagy oda, ha tudsz vezetni - legalábbis annyira, amennyire egy kezdőtől el lehet várni - akkor átmész.

2012. okt. 27. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!