Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megtudnátok mondani hogy ha...

Dzsugaswily kérdése:

Megtudnátok mondani hogy ha nem szedem ki a JAWA BABETTA 210-as típusú motornak a kipufogó dobját ( ami nélkül gyorsabb + hangosabb ) akkor mennyit megy a JAWA BABETTA 210-es típus kb 68kg alatt?

Figyelt kérdés
- Köszi! :)
2012. okt. 24. 20:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
207-es lemezvillással én 45-50 között tudok végtempót menni egyébként. Lesz rajta most 210-es blokk, és polírozott felömlők stb... teljesen felrewszelem, hogy robogó helyett használja húgom:DD
2012. okt. 26. 18:52
 12/13 anonim ***** válasza:
az első válasz az szerintem nagyon vicces :D nekem üres a kipufogó dob csak a furulya van a dob végében 55-t megy nekem óra szerint! GPS szerint 53kmh de ez módositott lánckerékkel értem el.
2016. márc. 2. 21:30
 13/13 anonim ***** válasza:
bocs rosszul értelmeztem :D ha leveszed a dobot nem hiszem hogy jobban menne de a dobot kipucolhatod és a furulyát a végében hagyod
2016. márc. 2. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!