Mennyi km-ént kell olajcserét végezni Fiat DUcato 2,8 jtd, évjárat 2005.15000,20000 vagy 30000 kilométerenként?
Figyelt kérdés
2009. aug. 9. 17:05
1/1 anonim válasza:
Először is indulj ki a gyártó előírásából, hogy hány km-t enged. Szerviz füzetben benne kell lennie. Ha megengedi a 30.000-et akkor mehet de megfelelő olajjal. Időben is korlátozva van 1 vagy 2 év. Én nem mennék 30ezret egy olajjal. Nekem 20-ezret mehetne 1,4L-es turbodiesel motor de 15-nél mindenképp leengedem, nem bízok annyira egy olajban sem, szerintem már a csereperiódus végefelé veszít a kenő, tisztító, hűtő hatásából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!