Melyik a jobb kocsi szerintetek?
1.: BMW 3 323i E46(M3 kicsit drága lenne szerintem:D)
2.: Mercedes-Benz CLK 230
Az a helyzet hogy a német autók, azon belül is ennek a két márkának a szerelmese vagyok, és nem birnék más kocsit venni :D Ez a 2 tipus tetszik a legjobban, de a kettő között nemtudok dönteni.. Amúgy rendszeres használatra kellene rövidebb utakhoz, ill. évente 2-3x szeretném ha hazavinne Angliából meg vissza is :) tehát fontos a megbízhatóság és a kényelem is.
hát ha én arra venném az autót hogy Angliából hazavigyen, tuti nem két ilyen kis "vackot" vennék
városban rohangászni tényleg jók, na de hosszabb útra...
inkább vegyél egy 5-ös vagy 7-es bmw-t, komfortüléssel, meg minden kényelmi cuccal, úgy jobb lesz a hazaút :D
Természetesen a Mercedesre szavazok. Jelenleg egy S osztályom van, előtte E volt.
:)
A bmw is nagyon szuper autó de iszonyatosan szervizigényesek. Ha bármelyik bmw tulajt megkérdezed, ezt fogja erősíteni.
első vagyok
én nem erősítem meg :D
igaz egyik autó se volt nálunk tovább 2-3 évig :D
Nem vacak... Ha rám hallgatsz akkor felkeresel egy kereskedőt/tulajdonost (interneten) aki ilyen 230-as clk Mercit hirdet. Felhívod, elmész, ha van rá lehetőség teszel vele egy próbakört. Egyből bele fogsz szeretni, garantálom.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!