Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nincsenek új Ladák...

Miért nincsenek új Ladák Magyarországon?

Figyelt kérdés
Pl.:Kalina Priora Largus C. Még sose láttam egyiket se magyar utakon.
2012. okt. 21. 21:45
 1/9 anonim ***** válasza:
A Lada 110 is elég új nem?
2012. okt. 21. 21:51
 2/9 anonim ***** válasza:
Mert az emberek inkább használt nyugati/japán autókat vesznek ugyanannyiért.
2012. okt. 21. 21:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert a Lada ki vonult Magyarországról. Ukrajnából vagy másik országból ahol forgalmazzák, elég költséges behozni illetve lepapírozni.
2012. okt. 21. 21:55
 4/9 anonim ***** válasza:
Azért, mert a HungaroLADA 2010-ben beadta a kulcsot, azóta nincs vezérképviselet Magyarországon, így az új típusokat nem hozzák be. Egyedi importról lehetne szók Oroszországból vagy Ukrajnából, de azzal meg sok a nyűg.
2012. okt. 21. 22:02
 5/9 anonim ***** válasza:
5 ajtós nívát már láttam itthon. Szóval akadnak új Ladák is itt.
2012. okt. 21. 22:11
 6/9 anonim ***** válasza:
26%
mert fostalicska az egész, ismerősöm megvette a Lada 110-est, de átkozza a napot
2012. okt. 21. 22:34
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

fostalicska....

ez jó, egy ismerősöm-ismerősének az ismerőse már látott ilyet, de átkozza a napot...

miért átkozza a napot? mert olcsó hozzá az alkatrész? mert ugyanannyi dolog tud rajta elromlani, int egy nyugati fostalicskán? igen, vannak hibái, az orosz elektronika sose volt a legmegbízhatóbb, de azért nem olyan szörnyű. az ABS elektronika szokta beadni a kulcsot, meg a gyári lambda szondák rövid élettartamúak.

Ja igen, még mindig nem áll meg a zsiguli, maximum füstöl, zörög, kattog, csattog. árkon bokron még mindig elmegy.

2012. okt. 22. 09:32
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nekem nincs különösebb bajom velük, szerintem kényelem és felszereltség szempontjából még a suzukim se jobb annak is kattog zörög csattog a belseje bár a ladának annyira nem. én csak azért nem vettem Ladát mert nekem az nagy.

2012. okt. 22. 11:15
 9/9 anonim ***** válasza:
szerintem azért mert már nem forgalmazzák, az pedig azért szűnt meg mert kicsi volt a kereslet, amit megis értek. A lada 110 is nkb 10 évvel le van maradva a nyugati kortársakhoz képet, lehet olcsó, de nemtudom énse vennék...
2012. okt. 22. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!