Mitől alacsony az alapjárat, melegen?
Figyelt kérdés
500rpm. Amit lehet kipucoltam bypass szelep, alapjárat motor. Lehet ilyen hiba levegős hűtőrendszertől is? Hidegen az előírtat teljesíti. Ha lehúzom a folytószelep csatlakozóját, felmegy 1100rpm-re, ugyanez a helyzet, ha lehúzom a map szenzort. Hibakód nincs.2012. okt. 21. 21:40
1/7 anonim válasza:
milyen gépjármű?
én diesel mondeóból 950-es alapjárat, ültem át benzines Focusba 600-550-es alapjárat, mindenki azt mondja, hogy örüljek, hogy ilyen alacsony az alapjárat, csak nekem nehéz meg szokni
2/7 A kérdező kommentje:
Jogos a kérdés. 1.6-os honda civic, benzines.
2012. okt. 21. 21:45
3/7 anonim válasza:
Levegős hűtőrendszertől nem.
Fojtószelep vagy MAP-szenzor gond lesz ezek alapján, esetleg a lambda ad egy az ECU-nak elfogadható fals értéket.
Más tünet nincs? Nem durrog, nem fullad, teljesítményt leadja?
4/7 A kérdező kommentje:
Fojtószelep szenzorát kipucoltam, amennyire lehetett, ahogy néztem, mérve változik az ellenállása ha elmozdítom. Amikor a helyén volt próbáltam pozicionálni, de kis idő múlva visszatért az alacsony alapjárat. Map szenzort házilaogsan le lehet tesztelni?
2012. okt. 21. 22:07
5/7 A kérdező kommentje:
Fulladni nem fullad. Esetleg kuplungolás közben van, hogy felmegy 1000-ig a fordulatszám, de sajnos ez nem tartós.
2012. okt. 21. 22:08
6/7 anonim válasza:
Referenciaértékek nélkül nemigen, de ha a fojtószelep okés akkor az marad mint elsőszámú gyanúsított, okozhat ilyen problémát (is).
7/7 A kérdező kommentje:
Ok, köszönöm a segítséget!
2012. okt. 21. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!