Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson star blokknak a bal...

Simson star blokknak a bal oldali dekniből hogyan kell kiszedni a szimeringet?

Figyelt kérdés
a bal oldaldekniben van egy szimering hogy a berúgókar tengelynél ne follyon ki az olaj, és ott csöpögött az olaj, vettem egy másik szimeringet, és már legalább 1 órán át próbáltam kiszedni, csavarhúzóval, harapófogóval, meg mindennel, próbálták már azt is hogy hő pisztollyal meg melegítettem, de úgy sem bírtam kiszedni, mindig csak ilyen nagyon pici darabokat bírtam lecsípni belőle, már nem sok van benne belőle, de nem bírom kiszedni, ötletek? és az új szimeringet csak bele rakom majd és kész? vagy ragasszam bele fbs-el?
2012. okt. 20. 11:37
 1/4 A kérdező kommentje:
amúgy még soha nem volt benne cserélve, mert eddig nem kellett, szóval most az eredetit próbálom kiszedni belőle
2012. okt. 20. 11:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Hőhatásra a fémek tágulnak. Melegítsd fel és könnyebben kitudod szedni! :)
2012. okt. 20. 18:04
 3/4 A kérdező kommentje:
ez alumínium, és nem is arra gondotlam h majd a fém tágul, hanem hogy majd a szimering megolvad egy kicsit, de hőpiszollyal fújtam, ami 500fokot fúj már a dekni úgy átmelegedett hogy sehol se bírtam megfogni, és akkor sem bírtam kiszedni, nagyon pici darabokban szedegettem ki, harapófogóval csipkedtem ki
2012. okt. 20. 19:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Arra vigyázz, hogy meg ne sértsd a blokkot ott ahová a szimering megy. Ha már nem kell, akkor fokozatosan "csipkedd" ki, sajna nincs jobb ötletem. Én csak teleszkóp szimeringet cseréltem eddig, de nem ragasztottam, hanem egy szépen egyenletesen,türelmesen belekopogtattam. Remélem tudtam valamit segíteni.. :D
2012. okt. 21. 05:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!