Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vélemények, tapasztalatok az...

Vélemények, tapasztalatok az Opel Corsáról?

Figyelt kérdés
A legújabb Corsa érdekelne elsősorban, és örülnék, ha odaírnátok a motortérfogatot is. Nyugodtan lehet hosszabb jellemzés. Köszönöm előre is.
2009. aug. 7. 23:34
 1/2 anonim ***** válasza:

Páromnak van corsája. Nagyon ritkán vezetem, mert automata váltós és én azt nem szeretem, így csak a kényelmi funkciókat élvezem az anyós ülésen.

Télen az ülésfűtést, nyáron a klímát.Párom imádja,könnyen lehet vele parkolni, jól gyorsul,hosszú távon bevágja a tempomat-ot.Semmi baja nem volt még a két év alatt.

Én a cliora esküszöm. nekem azt kényelmesebb vezetni,nagyobb a belső tükre, jobban a kezemre áll a kormány.

2009. aug. 8. 08:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy 1,4 Si. 16 szelep 90Ló 810kg 1995-ös évjárat. Nagyon jól ment, ha úgy mentem vele 90km/h-ig hogy nem pörgettem akkor a fogyasztás 5,8-6,5liter, ha odaküldtem neki úgy ment 180-ig ahogy a gázt nyomtam de akkor már elkért 8-9 litert de nem vettem zokon a teljesítménynek ára van:) 4-es fokozatban 40-ről minden rángatás nélkül vette fel magát. Nem volt sok baj vele: termosztát miatt, télen beragadt, hengerfej tömítés kipurcant. Egr szelepre jelzett hibákat, de mégis ment (kipufogógáz visszavezető szelep). Én dieselt akartam fiatalabbat és lecseréltem, de meg voltam elégedve vele.
2009. aug. 8. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!