Fülöp Márk 91 kérdése:
Ha Ausztriából vagy Németből behozom az autót de az jobbkormányos itt Magyarországon le tudom műszakiztatni és leregadózni? Ha le lehet a jobb kormányost műszakiztatni utána bármeddig használhatom itt? Ha tudtok írjatok!
Figyelt kérdés
2012. okt. 19. 10:03
1/16 anonim válasza:
A jobbkormányos autókra Magyarországon nem adnak ki forgalmit
2/16 anonim válasza:
Én láttam már magyar rendszámú, jobb kormányos autót. Hogy mik a feltételei, nem tudom.
3/16 anonim válasza:
Én is láttam, itt Szegeden egy Transit-ot. Magyar rendszám, jobbkormányos. Nem tudom, hogy csinálta.
4/16 anonim válasza:
Egy 2009-es cikk szerint lehetséges.
5/16 anonim válasza:
Vhogy meg lehet oldani, mert nyíregyen láttam egy személykocsit, jobbkormánnyal, magyar rendszámmal.
6/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ha látok egy jobbkormányos autót akkor megkérdem! :)
Szép napot nektek!
2012. okt. 19. 10:46
7/16 anonim válasza:
A totalcar-os leírás szerint kb. ugyanaz a menete, mint a balkormányosnál. Magyarul semmivel sem ördöngösebb.
Neked is:)
8/16 A kérdező kommentje:
Írtam egy levelet a Totalcar-nak evvel kapcsoaltban ha visszaírnak akkor megírom a választ!!!
2012. okt. 19. 10:58
9/16 anonim válasza:
"
"A Magyarországon közlekedő jobbkormányos autókkal kapcsolatban elmondható, hogy műszakilag megfelelnek a követelményeknek, forgalomba helyezhetők." Mivel a műszakihoz a rendőrségnek semmi köze, nem is tudhatja, hogy milyen jármű milyen körülmények között megy át a vizsgán, rejtély, hogy ezt mire alapozzák.
"
2012.07.
Szóval a lényeg, hogy elvileg lehet vizsgáztatni.
10/16 anonim válasza:
Van a környéken egy magyar rendszámú jobb kormányos kukás autó! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!