Ha egy autót más színre akarok lefújni mint amilyen, akkor hivatalosan mit kell csinálni utána?
Nem tudtam hogy ilyen sokba kerül.
Amúgy régi 20 éves Fiestáról van szó.
Azt hittem max egy 50 e lesz és akkor lesz egy szép kocsim.
Vannak rajta rohadások,meg kell csináltatnom és a fényezése is elég matt,gondoltam lefújatom,de akkor már olyan színre amilyet én akarok.
És ha színében újrafújatom,nem lehet olcsóbban megúszni?
gondolom akkor nem kell az egészet lecsiszolni csak kicsit+ szórógitt és a szín,nem?
#1 atilis nevű felhasználó válasza:
Na pont ez az .(műűszaki szemle b..zmeg :-D agybajt kapok már ezektől.)nevetséges Ilyen eb...szott bürokratikus országban élünk.Még erre is van ideje a közlekedési hatóságnak hogy ilyen sz..rs..okkal b...szt..ssa a csóri embereket.Őszintén. Mi f...sz köze van a közlekedési hatóságnak ahhoz h milyenszinűre akarom átkenni az autóm? Átkenem utánna bemegyek az okmányirodába ott meg kérek frgalmi cserét az újszín
bejegyzésével oszt cső ."Műszaki szemle"Tudod mi ez? Kötöszködés szörszálhasogatás sz..vatás b...szogatás.. ez egy vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!