Használt autót szeretnék venni Budapesten belül közlekedésre. Dízeleset vagy benzineset? Vmi tipp esetleg?
Nagyon fontos számomra a kis fogyasztás, mert igaz hogy elsősorban napi max 15-20km-re használnám csak, de MINDEN NAP.
Mit javasoltok? 600-900ft között legyen az ára, és ne legyen idősebb 9 évesnél.
Kisköbcentis, benzines, tucatautó kell. Tudom lehangolóan hangzik, de a stílus, a gyorsulás, a fittizés, a kényelem, prémium márka mind pénzbe kerül. Neked ezekre nincs szükséged. 25 km-t mindegy miben teszel meg. Ha A-ból B-be akarsz eljutni a legolcsóbban, akkor ilyet vegyél.
Corsa, Fiesta, Suzuki, C3, ilyesmik.
Suzukit vegyél,bármilyet.
A hányadék corsa-val szervízlakó leszel.
Bár elég off, de robogóban nem gondolkodtál? Azzal nem kell a dugóban állni, és jól felöltözve télen is tudsz velem menni. Ha Budapesten belülre kell, akkor gondolom tudod, hogy mekkora dugók szoktak lenni.
Amúgy én is kis köbcentis járgányokat javaslom, de nem értek hozzá technikailag.
az előző válaszadót cáfolnám:
1db vectrám van 11 éve, eddig csak egyszer volt gond a klimával és annyi:)semmi több
Én is cáfolom.
Édesanyámnak évekig volt Corsája. A motorháztetőt csak olajcsere vagy szélvédőmosó folyadék utántöltésekor nyitottam fel.
A robogó csak tavasszal és nyáron megoldás.
Hibái, hogy esőben/télen nem tudja használni illetve utasokat/nagyobb csomagot sem tud szállítani vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!