Téli robogózás jó ötlet?
Motorral járok dolgozni mert a busz messze van és drága is a jegy. A másik gond hogy tiszta festék a ruhám és úgy nem engednek fel a volánosok, átöltözés működne de a sok munkásruhát nem bírom cipelni.
Egyre hidegebb lesz. Lehet kapni kifejezetten téli motoros ruhát? Milyen hidegben motoroztatok eddig? Én egyszer -7fok-ban menetem de azt hittem odafagyok.
Amire gondoltam egy motoros maszk vagy símaszk. Bőr kesztyű és valami meleg nadrág amit a munkásruha tetejére fel tudok húzni.
-10 fok környéke, szakadó hóesés, baromi nagy szél és kb. 15km volt az ami nekem a legextrémebb volt robogóval.
Arra figyelj nagyon hogy az ízületeidet nagyon védd. Főleg a térdeidre, vállaidra, könyökeidre, ujjaidra, és ott lent a családi kincsre figyelj nagyon. Ezzel nem szabad játszani mert pillanatok alatt úgy taccsra tudod vágni az ízületeidet hogy az nem igaz. Csak azt fogod észrevenni hogy fél év múlva baromira fájnak a térdeid.
Rajtam 4 nadrág volt + még a térdeimnél valami pamut melegítő anyag és arra még rá térdvédő. A könyökömnél szintén. 3 darab kesztyű volt rajtam, asszem valami 4-5 pulcsi meg két kabát.
Lehet hogy soknak tűnik de így aránylag elviselhető hidegben a motorozás.
Direkt azért kérdeztem a motort mert autóra még nincs pénzem. Csak az átíratás 50.000ft és hol van még a vételár...
Egy telet kihúznék motorral, jövő ilyenkorra meg remélem lesz autóm.
A feslőruházat úgy nézne ki hogy 2 pulcsi, munkáskabát(elég vékony), bőrdzseki, puffajka.
Nyakamba sál, fejemre símaszk.
Kellene valami thermo nadrág amit a munkásruhára ráhúzok. A munkavédelmi bakancsom nem olyan hideg, egy vastag zoknival tökéletes.
Thermo vagy bőr kesztyűt szeretnék még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!