Van-e olyan személygépkocsi, ami Budapest útjaira lettek tervezve?
Figyelt kérdés
Mert én, ilyent nem találtam, bár lehet, hogy aki így hirdeti, az csak marketing fogásból teszi.#tervezve #Budapesti autó
2012. okt. 12. 20:23
1/10 anonim válasza:
Ha arra gondolsz hogy városon belül közlekedni vele akkor olyat válassz ami kimondottan városi autó, nem nagy teljesítményű de jobban bírja a lassabb tempókat és nem melegszenek fel annyira mint azok amik vidéki vagy autópálya utakra lettek tervezve. Én városi közlekedésre alkalmas autót keresnék nem nagy teljesítménnyel mert az oda minek.
2/10 anonim válasza:
Hummert az a Balatonra tervezték :)
4/10 anonim válasza:
Suzuki samurai inkább.
Az ugye viszonylag kicsi, de annyira nem viselik meg a kátyúk sem.
5/10 anonim válasza:
Hat en Eloszor a T-72-ot akartam irni, de mival az nem szemelygepkocsi igy kizarva, igy maradt a terepjaro, pl lada niva, es minden egyebb nagy lengescsillapito uttal rendelkezo nagy hasmagassagu, erositett futomuvu jarmu aminek kelloen nagy motorja van ahhoz hogy minden korulmenyek kozott megmozgassa a jarmuvet. Azert irtam a LAdat hiszen egy 20 millios terepjarot kar szetbarmolni azokon a minosegi utakon...
6/10 anonim válasza:
Németországban is köztudottan nagyon rosszak az utak. Tehát én német autót vennék ide, ebbe az országba is. Meg is tettem. Legjobbak persze a crossoverek, de nem kell rögtön a legdrágább kategóriát megostromolni. Meg ha nem vagy német autó barát, akkor egy Nissan nissan qashqai is megteszi, vagy egy Citroen Crosser.
7/10 A kérdező kommentje:
ultolsó: köszönöm. Wolkslagenek között mik a jók, ha már német autokról beszélünk.
2012. okt. 14. 07:56
8/10 anonim válasza:
De mégis milyen árfekvésben érdekel? Alapjába véve legjobb VW-k szerintem a Passat, Touareg, Golf, illetve ha igazi nagy batárra vágysz, akkor a Phaeton.
9/10 A kérdező kommentje:
500 e. Ft
2012. okt. 14. 20:28
10/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!