Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Felni -> Személyautó kereső?

Felni -> Személyautó kereső?

Figyelt kérdés

Szeretném eladni autómon lévő alufelniket és szerintem könnyebben menne, ha feltüntetném, hogy az adott felni. Olyan honlapot keresek, ahol ha megadom a felni fő paramétereit és válaszul kapom azokat az autó típusokat, amelyekre felszerelhető az adott felni.

Keresgéltem, de csak olyanokat találtam, ahol az autó típust kell megadni és megkapom, hogy milyen felni való rá. Nekem pedig pont fordítva kellene.

2012. okt. 5. 13:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, hogy ezt írom, de ha valaki felnit akar venni, az úgyis tudja, hogy mekkora méret való az autójára. Ezzel egy autótulajdonosnak tisztában kell lennie. Én még különben sem hallottam olyan keresési módszerről, amilyet te keresel.
2012. okt. 5. 14:03
 2/5 anonim ***** válasza:

te ezen ne aggodj majd akinek kell majd az tudja h jó e nek iv nem...

te kirod h hányszor hányas elosztású, középfurat, meg h miylen gumi van rajt azt ennyi...

2012. okt. 5. 19:14
 3/5 atilis ***** válasza:

Szia, ha suzuki 13-as felni, vevő vagyok rá.

Priviben megegyezünk.

2012. okt. 5. 19:49
 4/5 A kérdező kommentje:

Értem.

Köszönöm a válaszokat. Akkor várok türelemmel.

atilis, sajnos 15ös felnik 4*114.3 csavarosztással úgyhogy nem tudunk tárgyalni :)

2012. okt. 6. 19:12
 5/5 atilis ***** válasza:
Kár.
2012. okt. 6. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!