Külföldi autóvásárlás? Miért?
Sziasztok!
Egy külföldi autó vásárlását tervezem. Találtam is egyet, egy Audi TT RS, nagyon szép, ilyent kerestem régóta(szalonból kigurult autót nem engedhetek meg magamnak, így használtat keresek), de amikor megmutattam több barátomnak, akik autó beszerzéssel foglalkoznak azt mondták, hogy Romániából és Bulgáriából semmiképp ne vegyek autót. Ez az autó speckó Romániában van. Azt mondták, ha használtat akkor vagy hazait, vagy olaszt, németet, osztrákot. Mi a gond a keleti szomszédunkkal és az ő déli szomszédjával?
Ha mi balkáni ország vagyunk, akkor ők balkán a négyzeten!
Magyarországon se ritka a visszapörgetett órájú használt autó, főként a prémium kategóriában, de keleten még hozzájön a sok lopott-legalizált jármű! Volt olyan ismerősöm, aki alól Ausztriában egy sima rutinellenőrzés során kivették a Golf-ot, amit évekkel korábban épp onnét loptak el! Pedig ő úgy vette, hogy magyarországon forgalomba helyezett, szervizkönyves autó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!