Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit kell csinálni/bemutatni...

Mit kell csinálni/bemutatni egy elsősegély vizsgán?

Figyelt kérdés

Csinálom jogsit már csak forgalom van hátra rutin vizsga megvan és most készülök majd vizsgázni elsősegélyből.

Szóval azt tudom hogy van lélegeztetés és stabil oldalfekvés. Gyakorlat ennyi többit szóban kell csak vagy hogy van? Mert mi csak ezt a kettőt gyakoroltuk tanfolyamon.

2009. aug. 5. 23:08
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
újraélesztés, lélegeztetés, szívmasszázzsal
2009. aug. 5. 23:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Vácon voltam elsősegély vizsgán ott kellett húzni tételt ( a lélegeztetésen és a stabil oldal fekvésen kívül) azt is be kellett mutatni gyakorlatba.

pl.: egy ember megvágta a lábát és élénk piros lüketető vér jön belőle. meg kell állapítanod hogy milyen elsősegély nyújtási módszert kell alkalmazni és el is kell végezni

2009. aug. 5. 23:12
 3/6 anonim ***** válasza:
90%

De pl. bukósisak levételt is szoktunk kérni.

Elsősegélyvizsgán pedig NINCS szívmasszázs és újraélesztés. Úgy vágom ki azt a tanulót, aki megpróbálja, hogy a lába nem éri a földet.

TUDATOSAN nem ELSŐsegélyvizsgára való az életmentés ezen formája!

2009. aug. 5. 23:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

stabil oldalfekvés és lélegeztetés ami a kötelező. plusz húzol egy tételt, amin különböző helyzetek vannak, és fel kell ismerned, hogy azt az esetet hogyan kell ellátni, mit kell csinálni, legtöbb esetben meg kell mutatni gyakorlatban.

Én pl. a fejsérülést húztam, de nem kellett megmutatnom, csak elmagyaráznom,hogy hogyan kell bekötni.

2009. aug. 6. 02:56
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én Csepelen voltam elsősegélyvizsgán és az elmélet nekem annyiból állt,hogy húznom kellett 2 tételt és azokra válaszolni!! Mellesleg 2x végigolvastam az elsősegély tankönyvemet és tudtam hibátlanul!
2009. aug. 9. 16:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Bocsi, egy tételt kellett húznom, amelyen 2 kérdés volt.
2009. aug. 9. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!