Szerintetek a Bentley vagy az Aston Martin az exkluzívabb márka?
Figyelt kérdés
2012. okt. 9. 18:58
1/5 anonim válasza:
Hát, ezt nehéz megmondani, de abszolút nem ugyanaz a két kategória.
Azt Aston Martin inkább rámegy a sportosságra, a Bentley pedig a maximális komfortra.
2/5 anonim válasza:
Szerintem sem egy kategória,de a Bentley-re szavaznák!
3/5 anonim válasza:
Én a Bentley-t jobbnak látom.
Az Aston martin az olyan angol kőgazdag sportkocsi a Bently pedig olyan komolyabb üzletemberes és mégis konszolidáltan sportos.
4/5 anonim válasza:
Én Angliában élek,talán kíváncsi vagy rá itt mi a helyzet,mivel ugye angol autó mindkettő.
Bentleyből többet látok abból is inkább coupét.Aston Martinból lényegesen kevesebbet,abból viszont van 70es 80as évekbeli is.Bentleyből a legrégebbi amit láttam 94-95ös lehetett..
5/5 anonim válasza:
Az Aston-Martin.
Nézd meg pl. a "rezesbandáknál" lefoglalt kocsikat: Bentley-k rendszeresen vannak köztük, Aston nem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!