Magyarorszáon hány Bentley lehet az utakon?
Figyelt kérdés
Ez a típus ugye kb 20 milliónál kezdődik, és tudtommal 8 számjegyű összegig megy fel. Kiváncsi vagyok, ki mit gondol, hány ilyen lehet az utakon. Én háromról tudok biztosan2012. szept. 26. 19:43
1/4 anonim válasza:
Azt tudom, hogy Nyíregyházán van egy Bentley Continental GT, meg egy Rolls-Royce is, de hogy összesen mennyi azt nem tudom.
2/4 anonim válasza:
A használtauto.hu oldalon most épp 12-őt árulnak.
Egyébként a 20 misi eleve 8 számjegyű.
3/4 anonim válasza:
újonnan 70-80 milliós kocsikról beszélünk, 20 millióért 7-10 éves bentley-t adnak, ennyiért új A8-as audit lehet venni. Szerintem több 10 ilyen autó fut Magyarországon, lehet 100 darab is van, ha csak azt nézzük, hogy a hahu.hu-n mindig több mint 10 eladó példány van, márpedig nem valószű, hogy az összes magyarországi bentley non-stop eladó
4/4 anonim válasza:
Több lehet mint gondolnánk. Az utcánkban kettő is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!