VW Lupo Vs. Suzuki Alto?
Figyelt kérdés
pro és kontra érvek.
Szerintetek?
2012. okt. 8. 22:34
1/9 anonim válasza:
Volt Alto a családban, nagyon nem szerettem, szóval azt semmiképpen nem ajánlom...
Se nem tud menni, se nem túl tágas, egyszerűen rossz.
3/9 atilis válasza:
Én nagy Suzuki párti vagyok, de sajnos az Alto valahogy nem egy eltalált konstrukció. Többet is fogyaszt, és iszonyatosan kicsi a hely benne. Én 183 cm vagyok, és a régi Swiftben kényelmesen elférek, de az Altóban szerintem nincs olyan ember, aki jól érezné magát, hacsak nem vagy 150 cm alatt. Szóval az Altó felejtős téma szerintem.
5/9 anonim válasza:
Nem gondolod, hogy autót kéne venni inkább? Nem hiszem, hogy egy Corsa fogyasztása földhözvágna.
6/9 anonim válasza:
Amennyivel drágább az alkatrész a Lupo-hoz, annyival jobb autó is. Az Alto kicsi és egyszerű mint a faék + elég fapados.
Ahogy már más is mondta: Corsa/Fiesta/Polo/Micra/Twingo/valami hasonló pöttöm járgány?
7/9 anonim válasza:
Alto az vicc, Lupo árából meg már autót is kapsz..
8/9 anonim válasza:
Nem ismerem az altot, viszont a lupoval én is szimpatizáltam (3L) a jó fogyasztása miatt... Csak....
annak a szerencsétlen luponak van egy k.hibája, méghozzá a váltó. Azt írják, hogy 10 lupoból kb. 8-nak 90ezer kilométerenként elszáll a váltója,a váltó javítás 3-400.000 ft-körül mozog........
9/9 anonim válasza:
Igen, mert csak fos automata váltóval kapni. Amit hoz az üzemanyag azt elviszi a váltó javítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!