Milyen kisbuszt (Transportert) ajánlotok lakóautónak?
egyébként meg:
-Volkswagen ransporter T3
-Kia Pregio
-Daewoo Lublin
-Mercedes Benz MB100
-Renault Trafic
-Mazda E2200
-Ford Transit
-Fiat Ducato
Nekem leginkább a VW Transporter T3 kellene erre a célra. Szerintem ez a legjobb És nem is kicsi.
Ezt nézd meg, mit ki lehet belőle hozni: http://www.youtube.com/watch?v=PGaPwArJsNI
De egyébként egy VW motoros barkas is jó lenne erre a célra. Szerintem vicces lenne, de ha rendben lenne tartva akkor birná a hosszabb utazásokat is. Persze csak MO. területén, de 300ezres autóval ne is nagyon akarj kimenni az országból.
Barkast NE. Rettenetes egy dög, pláne lakóautónak. De egyébként ennyi pénzből nem fogsz olyat találni ami jó állapotban van, és fenn is tudod tartani. Nagyjából a kétszerese kéne (papírozás nélkül), annyiból már lehet jókat kifogni.
Egyébként sima B-s jogsival lehet őket vezetni, nagyjából 150E ft és 3hónap a megszerzése, nem különösebben nehéz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!