Forgalmi vizsgát el lehet halasztani az autó lerobbanása miatt?
Én szinte biztosra veszem, hogy nem lehet elhalasztani ez miatt...
Am meg nem bántani akarlak megértem a helyzeted de ha meglesz a jogsid és veszel egy autót gondolom nem olyat veszel mint amilyen tanultál vezetni...
Vizsgabiztos szinte biztos hogy ezt válaszolná mint én.
Bocs az offért
Én még akkor vizsgáztam amikor még nem voltak magán oktatók!
DE: szerintem ilyen esetben kérhetsz halasztást!( Akkor még lehetett! !)
Én helyedben +kérdezném, mert csak nyerhetsz, ha jó a +érzésem!
Sok sikert4
Üdv = :wave:
Köszönöm a válaszokat, de az autót megjavították, mehetek vele vizsgázni :-))
Megértem az első kommentelőt, teljes mértékben igazad van,viszont amikor majd beleülök a saját autómba, nem egyből megyek bele a forgalomba, mint a forgalmi vizsgán, hanem nem forgalmas helyen próbálgatom napokon keresztül addig,még meg nem szokom, mit tud az én saját autócskám. :-)
Férfi rokonommal és ismerősével mennék autót venni, mert ők értenek hozzá(ez a szakmája)hogy milyet vegyek, illetve látnák, hogy az adott autó milyen állapotban van, mert én nőként nem látnám a használt autó hibáit, csak egy férfi ért hozzá.
Továbbá ők is hoznák haza, mivel szerintem a legtöbb első jogsis a legelső önálló útjára nem egyből egy másik városból hozza haza az autót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!