Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opeleken mit jelent pontosan,...

Opeleken mit jelent pontosan, ha az autó elején van egy "opc" felirat?

Figyelt kérdés
Mitől más ez, mint a nem opc-s?
2012. okt. 6. 13:22
 1/6 anonim válasza:
Opel Performance Club.Ezek ilyen „gyári tuningosak”.Erősebbek,sportosabbak.
2012. okt. 6. 13:32
 2/6 anonim ***** válasza:
ha nem kamu felirat akkor astránál 240 lóerőt, corsa-nál 190-et, insigniánál meg 326-ot :D ezen felül keményebb, sportos futóművet, nagyobb fékeket. Az OPC jelzésű modellek rehát a különböző opel típusok sport kivitelei.
2012. okt. 6. 13:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Opel Performance Center a csúcsmodellek Vectra opc ből 2.8 benzin ezek 280 LE tudnak van a 3.2 opc ezek a "kocka" lámpásak az előbbi a "cica szemű" lámpásak a 3.2 aszem Mo-n nem is forgalmazták ezek 211 Le tudnak vannak, nekem személy szerint a "kocka" lámpás jobban tetszik az újabb már nem olyan összehasonlítottam : ) .Vannak OPC Line Vectrák is ezeket mivel GTS ( ennek is meg vannak a maga idomai optikai gyári tuningjai emblémái sport futóműve, sport bőr ülés, kormány küszöbvédő stb. fékei, extrái ami az alap vecrtákba nem került be) szintén sportos 5 ajtós változat, optikázzák gyárilag opc-s cuccokkal, tehát ezek gyári GTS Vectrák opc-vel optikázva a fönt említett gépek bivaly erősek nem nagyon akad ellenfelük, az Insignia csúcs modellje ezt a 2.8 benzinest kapta ebből is van opc, Az opc-knek szintén vannak saját optikai tuningjai sport futómű, sport fék, bőr sport ülés és kormány, motorvezérlés stb.... opc-ből csak benzines van. opc line-ból van mindenféle változat. az opc jellegzetes kék színű, de láttam már feketét is.
2012. okt. 6. 18:58
 4/6 A kérdező kommentje:

Hát... én egy ezüst színű opc-t láttam, abból is dízelt.

A motor a szokványos, semmi erő-tuning nincs benne. Viszont sportfutómű, gyári 17-es kerekek, sport-bőrülések és a lehető legtöbb extra benne van, amit csak bele tudtak pakolni.

Akkor gondolom ettől opc.

2012. okt. 6. 19:34
 5/6 anonim ***** válasza:
akkor az csak ilyen OPC "csomag", mint a bmw-nél az M-packet, audinál az s-line, stb...
2012. okt. 7. 11:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Feliratot bárki tehet az autójára milyet akar,én Angliában élek,itt ugye Vauxhall van,itt a sportkiviteleket VXR-nek hívják,kicsit hasonlítanak az Ausztrál Holden és Ford modellekre.
2012. okt. 8. 02:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!