Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyibe kerül az oldalidom a...

Mennyibe kerül az oldalidom a 2006-os (vagy annál újabb) Yamaha TZR-re?

Figyelt kérdés
2009. aug. 5. 00:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Sokba. www.hasznaltmotor.hu nézd meg!
2009. aug. 6. 01:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Adhatnál egy linket, mert én nem találok információt. Köszi.
2009. aug. 6. 15:41
 3/6 anonim ***** válasza:
ha arra a TZR-re gondolsz,ami hasznaltauto.hu-n ban fenn és egyik oldalidomja hiányzik,akkor szntem jó esetben 25 000 alatt nem hiszem
2009. aug. 23. 23:22
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen, arra gondolok, kösz a választ.
2009. aug. 24. 10:55
 5/6 anonim ***** válasza:

-előző vagyok-

de szerintem,ha 50es speed motort szeretnél venni vegyél egy aprilia rs 50-est,sokkal szebb.

Nem akarok bunkóskodni,de nem érdemes ilyen kis 50-eseket venni szerintem,mert gyorsan széthajtjuk őket.Ha anyagilag egyáltalán nem vagy rossz helyzetbe akkor nyugodtan vegyél egyet.

De én a helyedben megvárnám a 16ot letenném az A1-et és vennék egy Aprilia Rs 125t.

Én ezt fogom csinálni az biztos :D

szia 15f

2009. aug. 24. 12:59
 6/6 A kérdező kommentje:
Hello. Jövő hónapban leszek tizenhét éves. Nem konkrétan motort akarok venni, csak láttam, hogy jó árban van az a TZR. Mentem már RS 50-nel, a 125-ös biztos nagyon erős, de azt lehet csak igazán széthajtani. Üdv.
2009. aug. 24. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!