Tényleg ennyire veszélyes a motorozás?
Szeretnék motorozni, de mindenki, de tényleg mindenki leakar beszélni róla... merthogy: "az milyen veszélyes, majd elütnek meg összetöröm magam. Éshogy a motorosok szabálytalanok, előre mennek a piros lámpánál, meg előzgetnek folyton..." Szerintem ha ők is motoroznának őkse állnának a dugóban, ha előre mehetnének... Jövőre meglesz a B-s jogsi, de nem biztos, hogy kölcsön kaphatnám a kocsit mindig, meg amugyse mászkálok sokat, de mégis, rokonokhoz, haverokhoz, meg boltba leugrani.. nem szeretek a buszra várni 15-20 percet... amikor robogóval anyi idő alatt meg is járnám... Deakkor meg jön a " A robogó veszélyesebb meg roszabb mint a motor, mert csak 40 el lehetne vele menni és az autósok meg majd kerülgetni fognak meg majd biztos elütnek"...
Téynleg enyire rossz a helyzet? Vagy csak azért mondják, hogy lebeszéljenek?
Főként, olyanok válaszát várom, akik motoroznak, robogóznak, vagy tapasztaltabbak ilyen téren, de mások is irjanak nyugodtan!
Sokáig motoroztam segédmotorral, és nagymotorral.
A nagymotort sokkal jobban szerettem, mert stabilabb volt, és a forgalom tempóját is fel lehet vele venni. Ha kismotorral mész, folyton kerülgetnek. Ha 60-nal mész, akkor is. Az autóst irritálja, ha egy robogó megy előtte. Nem számít, hogy tempósan megy, egyszerűen MEG KELL ELŐZNIE! Még ha 5 méterrel utána le is fordul jobbra, és emiatt a robogós satuzik, rosszabb esetben belerohan az autóba. A nagymotorral (250 ETZ) semi bajom nem volt, nagyon szerettem vele közlekedni, biztonságos szerintem (ha ésszel használja az ember)..
Velem is az volt most,hogy megyek robogóval és előttem majdnem 30 km/h ment egy Suzuki.Mondom jól van megelőzöm,beértem,index ki,kimegyek mellé és felgyorsít!
Ekkora bunkóval sem találkoztam rég,de "Nehogy már leelőzzön egy p*cs a kis libakergetőjével!"
A kérdésedre,én is azt mondom kezdj el robogózni és szépen sorjába lépkedj felfelé a Szamár Létrán,ha megtetszett a dolog. =)
15f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!