Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lehet e autó átírás lefoglalás...

Zsu2218 kérdése:

Lehet e autó átírás lefoglalás után visszamenőleges dátummal?

Figyelt kérdés
Szept. Hóban lefoglalásra került egy autó ingatlan hitel-okokból. Hogy ne vigye el a bank az autó, átírná a tulaj más nevére visszamenőleges dátummal (aug. ) van erre mód, hogy más nevére kerüljön az autó, illetve hogy milyen plussz költségekkel járna az átírás? Kamat, stb.

2012. okt. 4. 12:19
 1/4 anonim ***** válasza:
60%
Van rá mód, közikorit-hamisításnak hívják, és legalább nem lesz gondja a lakással, kap pár év állami ellátást.
2012. okt. 4. 12:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Az eladónak 5napon belül kötelező leadni az adásvételit, tehát max 5nappal tudod visszadátumozni.
2012. okt. 4. 12:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha valahogy meg is tudod hamisítani, attól még a banknak vissza kell fizetned a pénzt. Ha nem az autódat, akkor a lakásodat viszik. Azt mért lenne jobb neked?
2012. okt. 4. 16:54
 4/4 Syrakusa ***** válasza:

15 napig semmi akadálya/gyakorlatilag/ezek után már rizikósabb.Keres egy embert aki ebbe belegyezik/papíron megveszi(aug.-ban)/. Ha talál is ilyent akkor is felidéz némi anyagi költséget.Elve az átírási költség illetve az átírás "halasztása" végett meg is büntetik........

Engem vágtak már meg átírás elmulasztása végett.Kivonták az autót fél évre és kaptam kb 60Eft ilyen olyan "büntetést"(vagyonszerzési illeték,átírás elmulasztása stb...../Mondjuk az Én esetem annyiban más volt,hogy a tulaj/volt/időben leadta a papírt és kb fél év múlva írtak....de mivel itt senki nem vitte be augusztusban a papírt így nem hiszem ,h kivonják a forgalomból.Arra viszont készülj fel,ahogy az előttem szóló is mondta ez okirat hamisítás,de azzal viszont nem teljesen értek egyet,hogy börtönt kapsz.A haveromat is elcsípték hamis rendszámmal és pénzbírsággal megúszta......

2012. okt. 4. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!