Lehet e autó átírás lefoglalás után visszamenőleges dátummal?
15 napig semmi akadálya/gyakorlatilag/ezek után már rizikósabb.Keres egy embert aki ebbe belegyezik/papíron megveszi(aug.-ban)/. Ha talál is ilyent akkor is felidéz némi anyagi költséget.Elve az átírási költség illetve az átírás "halasztása" végett meg is büntetik........
Engem vágtak már meg átírás elmulasztása végett.Kivonták az autót fél évre és kaptam kb 60Eft ilyen olyan "büntetést"(vagyonszerzési illeték,átírás elmulasztása stb...../Mondjuk az Én esetem annyiban más volt,hogy a tulaj/volt/időben leadta a papírt és kb fél év múlva írtak....de mivel itt senki nem vitte be augusztusban a papírt így nem hiszem ,h kivonják a forgalomból.Arra viszont készülj fel,ahogy az előttem szóló is mondta ez okirat hamisítás,de azzal viszont nem teljesen értek egyet,hogy börtönt kapsz.A haveromat is elcsípték hamis rendszámmal és pénzbírsággal megúszta......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!