Ajándék átírás mit jelent?
használtauto.hu-n láttam olyan autót amihez az volt írva,hogy ajándék átírás ez most mit is jelent pontosan?
Minden benne van az autó árában?Vagyonszerzési illeték,Új forgalmi engedély,Törzskönyv,Eredetvizsga??
köszönöm
mert ha én állom a költséget,tehát én döntöm el hova menjek átiratni...abból honnan tudom meg a kilóméteróra állást vagy hogy törve volt-e?
köszi a válaszokat
ezt úgy érdemes hogy.:
-Megveszed, a kocsit kifizeted
-Elviszed egy általad választott lehetőleg megbízható eredetvizsgával /műszaki vizsgával foglalkozó műhelybe
-ott elvégzik az eredetvizsgát +17-20 e Ft megmondják neked hogy volt e törve pörgetve festve stb
-de ha mindezt ráhagyod egy kereskedőre szépen átba**
Jók a válaszok, de én ilyenkor kérnék egy alvázszámot is, és utánanézetnék a kocsinak. Ha a kereskedő nem nagyon akarja ezt, az már gyanús.
Nemrég Unokaöcsémnek vettünk autót, kinéztek egyet neten, beszéltek is a kereskedővel, de mivel 200 km-re volt, mondom kérjétek el az alvázsszámot. Felhívták, azt mondta, sms-ben küldi. 5 perc múlva telefonált, hogy elvitték az autót(este 1/2 8-kor...). Utána is fenn volt a hírdetés...
Vissza lehet vinni, a falunkban, most 2 kocsit hoztak vissza egy nepperhez, mert rájöttek, hogy tekerte az órát(az ABS jeladó rögzítette a km-t..)
Bemész egy márkaszervízbe, keresel valami ottdolgozót, stb. Meg lehet oldani!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!