Az autom hidegen könnyen fullad. Miért?
Figyelt kérdés
Peugeot 106 1.1i HDZ motorkod, 91es, lambdaszonda, gyertyák, benzinszűrő, olaj-olajszűrő, motorvezérlő cserélve voltak. Debrecen egyik állítolagos legjobb elektromosához vittem, Bosch motordiagnosztikával bevizsgálta, és elvileg csak a kompjuter volt bajos, de ahogy mondtam ez ki lett cserélve, annyi változott, h a motor nem rángatott állandoan, viszont meg-megtorpan és hidegen konnyen fullad, főleg ha üresbe vágod és lassan ráfékezel. Nem ránt, csak simán leáll. Tippek?2012. okt. 2. 19:22
11/11 Blaiseboy válasza:
Tényleg nem kötekedésképpen, mert szeretném ha jól működne az autóm.
Miért csinálja, hogy ha beindítom hidegen, kinyomott kuplunggal, akkor jár a motor (persze kis gázt kell neki adni), de ha ráengedem a kuplungot behúzott kézifékkel akkor leáll (ha egy nagyon kicsit járt már, akkor lehet gázadással korrigálni)?
Aztán ha kicsit járt megbízhatóan, akkor leveszem a gázról a lábam, és felengedem a kuplungot, akkor nekem is esik a fordulat, ami ha bemelegszik visszaáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!