Tibi18 kérdése:
Simson star váltó!? ( többi lent )
Figyelt kérdés
Szét volt húzva a blokk felújítás miatt . Össze lett rakva , minden a helyére ...stb . Be indítottam , 2-3 van 1 nincs . Vagyis annyi van , hogy be húzom a kuplungot le nyomom a váltókart és picit "meg indul " a motor és utána vissza dobja magát üresbe . Azt tudom, hogy felül van 2 6-os anya és ott lehet állítani ... de melyiket merre tekerjem , hogy legyen egyes , de közben maradjon meg a 2-3 ?
Előre is köszönöm a válaszokat !
2012. okt. 2. 14:03
1/8 anonim válasza:
Az egyes fokozat fogaskerekét fordítva tetted vissza! Én is szívtam vele 30 évvel ezelőtt! Ha állítasz rajta egy darabig jó lesz, aztán megint ki fogja dobálni és a végén a kapcsoló körmök is lekopnak! Kapd szét és fordítsd meg!
2/8 anonim válasza:
PIrossal megjelöltem melyiket kell megfordítani:
3/8 A kérdező kommentje:
És tuti ez a baja ?
2012. okt. 2. 20:57
4/8 A kérdező kommentje:
Holnap szét húzom megint , meg fordítom azt a fogaskereket és írok , hogy mire jutottam ... :)
2012. okt. 2. 21:00
5/8 anonim válasza:
A 2. fokoza felé (befelé) nézzen a sima oldala!
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ ! Tényleg jó lett :)
2012. okt. 13. 20:22
7/8 anonim válasza:
Mondom, hogy én is szívtam vele!
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi , hogy le írtad ... :) már nálam is jó lett
2012. okt. 17. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!