Titeket mennyire érdekel a presztizs?
Csak presztízsből nem vennék bmw-t, pedig tudom, hogy sokan megteszik. Hiába egyes modelljei kifejezetten típushibásak, akkor is sokan megveszik, és vagyonokat költenek rá. Ez az agyatlanság a presztízs.
Annyi pénzből veszek egy japán autót, pl. egy Lexust vagy Mazda 6-ost, amihez 10 évente kell hozzányúlni.
Szóval engem nem érdekel.
Elsőnek és a harmadiknak üzenem hogy akkor inkább vonatozzál a kitört ablakú MÁV-val a -30 -fokos éjszakában, mikor a jeges szél a pofádba csap ahelyett hogy egy bőrüléses, pihe-puha Fiatban vagy Citröenben ülnél !
Engem is leszólnak mert egy Dacia Logan-om van. De teljesen meg vagyok vele elégedve! Olcsó, jó, keveset eszik és megbízható! Tök kár hogy román :/
bírom ezeket a dacia loganosokat, akiknek a törzskönyve az ersztelízingnél van, és mentek eddig 20ezer kilométert a kocsival, és büszkék, hogy még semmi baja nem volt :D
A140nek van igaza, ha 200ezrem lenne kocsira se olasz vagy francia lenne,tudnám mit kell venni. Régen érdekelt a presztizs, ma már hidegen hagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!