BMW-t vennék,2-2,5 misi között. Mindenképp sedant vagy crossovert akarok, szóval touring kilőve, és amúgy 3-as,5-ös és x5-ösben gondolkozom. Van valami "buktató" 2004 környéki autóknál?
Egy jó kis E46-os 3-as jutott nekem is eszembe :D Szerintem azok közül nézegessél a neked legmegfelelőbbet, szinte mindet féle motorral csinálták.
Esetleg ha nem rémülsz meg a régi autóktól akkor E39. Igaz hogy eléggé szomja jószágok, de az az egyik autó ami nagyon megelőzte akkoriban a korát.
Az e39 tényleg nagyon jó autó volt anno (nekem is volt egy 530d-m) de mára 10ből talán 1 van olyan állapotban, hogy érdemes lenne megvenni.
Arról nem is beszélve, hogy nem találsz 400 000valós futott KM alatt (főleg dízelben)
Jobban jár a 320d-vel. Fontos, hogy ne a régi adagolósat vegye mert a vp44 egy katasztrófa!
"Ráncfelvarrás utáni (150 lovas) E46 320d. Egy ismerősömnek az van, nem sok baja volt eddig, és átlag 5.2-t eszik."
Ezeknél a bmw-knél a legnagyobb az eltérés a mért, és a mutatott érték között. 1.5-2 litert is csal néha! bmwfanatics-on erről fórum van. A városi fogyi 8.5 körül van, országúti 7.5
@#14
A mutatott érték senkit nem érdekel, felénk a tankolásokból szokás fogyasztást számolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!