Egy automban vezérlést kell cserélni mert elérte a megfelelő km-t. Viszont vízpumpát nem akarok. Meddig szokta bírni egy vízpumpa?
Nem írtad milyen autó, amennyiben a vezérműszíj hajtja csere(előttem irták mekkora kárt tud okozni.)
Amennyiben nem a vezérműszíj hajtja akkor maradhat
de, sajnos az..:) Értem.
Annyiban tudnátok még segíteni, hogy milyen márkát érdemes venni vezérlés szettből+ vízpumpából?
Egyszerűbb akkor kicserélni amikor szét van szedve a motor. Így a szerelő 1 szerelési díjért cseréli ki neked. Ha már ennyit költöttél rá szerintem ne itt spórolj. Ha a vízpumpád nem megy semmi nem fog visszajelezni csak simán azt veszed észre hogy felforr a motor. És bizony nagy gondokat is akadhatnak a motorba attól hogy nincs hűtés.
Ámbár ha semmi baja a vízpumpádnak és nem hívta fel rá a szerelő a figyelmet hogy gyanús akkor miért kéne hozzányúlni?
"Ámbár ha semmi baja a vízpumpádnak és nem hívta fel rá a szerelő a figyelmet hogy gyanús akkor miért kéne hozzányúlni?"
Ekkora baromságot.És még te adsz tanácsot ? Akkor ennyi erővel a szíj is maradhatna, nem ?
Attól hogy a vízpumpa esztétikailag kifogástalan, attól még szerkezetileg lehet vele gond.
Cseréltesd ki azt is !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!