Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti milyen hasznosnak vélt...

Ti milyen hasznosnak vélt dolgokat tartotok a kocsitokban?

Figyelt kérdés
Plusz még írjátok azt meg légyszi, hogy milyen kocsitok van, mennyi idősek vagytok és hetente mennyit utaztok átlagosan.
2012. szept. 29. 13:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

2 elsősegély doboz, 2 vonókötél, szerszámos láda, benzineskanna, vipera, karton víz, poroltó, pár zacskó keksz v akármilyen rágcsa, magyar román szlovák és európa térkép, telefontöltők, 2 baseball ütő, 2 tőr, a gázpisztolyom, pár doboz energiaital, általában 3 napra való ruha, zseblámpa, szigetelő szalag és gyors kötözők,

hirtelen ennyi jutott eszembe.

23F 2005 Audi A6, és változó mert az 1000 az fix, de volt már 6-7000 km-es hetem is

2012. szept. 30. 08:58
 12/17 anonim ***** válasza:
kedves "ma 08:58" mi a fszt csinálsz te hogy ennyi fegyver meg szenyszr kell?
2012. szept. 30. 12:18
 13/17 anonim ***** válasza:

12:18

nem kell semmi rosszra gondolni.:) van 1 családi cégünk és én intézem a személyes dolgoknak nagy részét.

a kések kellenek mert ugye sosem árt ha van a kocsiban 1-2 kisebb nagyobb bicska. a fegyver meg azért mert jártam már itthon meg külföldön is olyan helyen ahol életveszélyes átmenni, ( volt hogy leparkoltam román faluban és 5 perc mulva mikor visszamentem már szedték a felniket lefelé xD )

... még mielőtt azt hinnéd hogy vmi helyi gengszter vagyok :) :P

2012. szept. 30. 13:02
 14/17 anonim ***** válasza:
értem
2012. szept. 30. 13:24
 15/17 anonim ***** válasza:

hálózsák, teljes váltóruha, víz, konzervkaja, rengeteg édesség a kesztyűtartóban, morzsaporszívó, már vége a strand szezonnak de van kislabda is :-)

heti hat napban használom, általában rövidtávon, de változó.

bmw e36 compact

23f

2012. szept. 30. 19:41
 16/17 anonim ***** válasza:
jaa telefonöltő, csavarhúzó, szigszallag, kés lemaradt
2012. szept. 30. 19:43
 17/17 tetro ***** válasza:
magyarországon hol életveszélyes átmenni autóval? :()
2012. szept. 30. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!