Olcsó használtautót vásárolnék, Renault Megane Coupé-n gondolkodom, kb. mennyit fogyaszt 1390cm3 motorral?
A régi Swift egy megbízható,olcsón fenntartható kisautó.Én is azt vettem amikor anyagi csődbe jutottam a megane Coupém után.Nem bántam meg.Szerethető autó.Mindenképpen a 2002-2003 között gyártott 1.3 16V
(86 le.) változatot válaszd.Nem drágább mint a 8V,de sokkal jobban megy és kevesebbet is fogyaszt.
Az én választottam 2002-évjáratú,dupla légzsákkal,gyári sport ülésekkel(3 ajtósban találsz csak)a típusban létező összes elektromos extrával.Sikerült 350.000 Ft-ért megcsípnem.Meglepően jól megy.11 mp alatt van 100-on és 5 litert fogyaszt a városban.
A Corsából csak a C Corsa jobb választás a swiftnél.De C Corsát nem fogsz ennyire olcsón kapni.B Corsát 1999-2000 környékén gyártották 1.2 16V láncos ECOTEC motorral,esetleg még ez jöhetne számításban a Swift és a C Corsa alternatívájaként.De a B Corsát 1,2 és 1.4 8 V motorral felejtsd el.Lomha,elavult régi,korszerűtlen.Nem fogod szeretni.
A fent leírtakat tapasztalatból írom,mindegyik típushoz volt "szerencsém" hosszabb-rövidebb ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!