Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Olcsó használtautót vásárolnék...

Olcsó használtautót vásárolnék, Renault Megane Coupé-n gondolkodom, kb. mennyit fogyaszt 1390cm3 motorral?

Figyelt kérdés
Hozzáteszem nem volt még autóm és nő vagyok, nem kell se luxus, se száguldás. Köszönöm a válaszokat, véleményeket!
2012. szept. 27. 20:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Puntot nem ajánlom. A családban van egy és mindíg van valami baja. Meg szerintem nem is valami kényelmes. Inkáb legyen a Corsa.
2012. szept. 28. 20:58
 12/16 anonim ***** válasza:
Az első helyre a C Corsát tenném,lehetőleg 1.2 16 változattal.A Punto II. csak a második helyre,de csak is 16V motorral.
2012. szept. 30. 12:52
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, még annyit esetleg megkérdeznék, hogy a Suzuki Swift-ről mi az általános tapasztalat? Annyit tudok, hogy viszonylag kevest fogyaszt, meg műszakilag rendben van. Más vélemény? Bár igaz, hogy nagyon hajlok a Corsára már...
2012. szept. 30. 15:09
 14/16 anonim ***** válasza:

A régi Swift egy megbízható,olcsón fenntartható kisautó.Én is azt vettem amikor anyagi csődbe jutottam a megane Coupém után.Nem bántam meg.Szerethető autó.Mindenképpen a 2002-2003 között gyártott 1.3 16V

(86 le.) változatot válaszd.Nem drágább mint a 8V,de sokkal jobban megy és kevesebbet is fogyaszt.

Az én választottam 2002-évjáratú,dupla légzsákkal,gyári sport ülésekkel(3 ajtósban találsz csak)a típusban létező összes elektromos extrával.Sikerült 350.000 Ft-ért megcsípnem.Meglepően jól megy.11 mp alatt van 100-on és 5 litert fogyaszt a városban.

2012. okt. 2. 10:13
 15/16 anonim ***** válasza:

A Corsából csak a C Corsa jobb választás a swiftnél.De C Corsát nem fogsz ennyire olcsón kapni.B Corsát 1999-2000 környékén gyártották 1.2 16V láncos ECOTEC motorral,esetleg még ez jöhetne számításban a Swift és a C Corsa alternatívájaként.De a B Corsát 1,2 és 1.4 8 V motorral felejtsd el.Lomha,elavult régi,korszerűtlen.Nem fogod szeretni.

A fent leírtakat tapasztalatból írom,mindegyik típushoz volt "szerencsém" hosszabb-rövidebb ideig.

2012. okt. 2. 10:20
 16/16 anonim válasza:
Suzuki Swift 16v válaszd igaza van az elöttem szólóknak nekem 16v gs em van 2002es már 280ezer km van benne és még kutyabaja! csak kipufogó,olaj,fék csere kell! Francia autótól isten ments! :)
2012. dec. 5. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!