Mi lehet a baja? SOS!
Figyelt kérdés
Ford Focus kombi 2001, 1.4 benzin. Mai napon anyukám ment vele és 70km/h-nál a motortérből elkezdett ömleni a füst. Azonnal félreállt leállította a motort és kinyitotta a motorháztetőt. És hívott engem hogy azonnal menjek mert kigyulladt az autó. Azonnal mentem és gyorsan oda is értem, de addigra semmi baja nem volt az autónak csak megmaradt a büdös égett szaga (olyan mint az égett bakelit) és egy ilyen "huhuhu..." hangja . Az ékszíj felől jön a szag. Az ékszíj most lett cseréltetve és teljesen új van rajta. De a leghosszabb részen kb 3mm-et lehet benyomni. Megszorulhatott egy csapágy? Túl feszes lehet az ékszíj? Ez szerelő hibája lehet?2012. szept. 27. 18:51
1/2 anonim válasza:
Szerintem elfelejtettetek bele hűtővizet tölteni, miután kifogyott
2/2 A kérdező kommentje:
Az rendesen szinten van. Kb 1000km-rel ezelőtt lett cserélve az ékszíj.
2012. szept. 27. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!