Rendszámcsere? Hasznos ez nekünk? Ha igen, miért?
Igen,eldöntötték.
Holnap de. a Kossuth rádió fog a cserével foglalkozni.
Biztosan lehet mellette olyan okokat is felsorolni, ami kedvező - bár az nem lenne szép, ha pl. Kecskeméten, Szolnokon vagy Szegeden csak azért megállítanának, mert győri tábla van a kocsin/motoron.
Meg kíváncsi leszek azokra a rendszámfelismerő rendszerekre, amik könynebben ismerik fel majd az azonos területre elhelyezett 2-vel több karaktert (ugye ha megmarad az EU-s kék sáv, akkor a betűk méretének legalább egy irányban csökkennie kell)...
De legkönnyebben én is azt tudom elhinni, hogy csak megint le leszünk szedve (mi, közlekedők), valami olyasminek álcázva, aminek megkérdőjelezhető a létjogosultsága.
Sebaj, én hiszek benne hogy egyszer a helyére kerül majd minden ebben az országban is - remélem a következő 50 éven belül, mert reálisan annyit élhetek meg. Jó lenne látni hogy minden úgy megy, mint normális helyen.
a Kossuthon hallottam, hogy eldöntötték, lesz rendszámcsere. (úgy sejtem, most is egy börtönműhelyben fogják préselni a rendszámokat...vagy nem)...a rádióban jelezték, hogy 26.-án délelőtt fognak ezzel a témával részletesen foglalkozni...
mindenesetre sok a nyitott kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!