Szerintetek melyik veztést segítő elektronika amelyik tényleg hasznos vagy ami nektek fontos hogy legyen az autóban? (beleszámít a tempomat is)
ABS, ESP, tempomat, klima, elektromos ablak, centrálzár.
Ez szerintem a minimum, ha évi 30-40 e km mész.
Osztom előttem-utánam szól véleményét:)
Amúgy lehet,én vagyok vaskalapos,de mi az a "vezetést segítő berendezés"?-Nem belekötni akarok a kérdésbe,de nekem már magasak ezek a marhaságok.Nem tudunk vezetni?Preferáljuk a kipörgésgátlót,de nem azért,mert véd a megcsúszástól,hanem azért mert így gyorsul a legjobban a szekér.Kell az abs is,mert,ha már megyek,mint az állat,akkor nehogymár megcsússzak,mert nem tudok fékezni.
Tudom,sokak nem értenek egyet velem.Nyilvánvaló,mert aki teheti megfizeti,aki nem,az megfizetné.De én letojom ezeket,mert tudom,hogy egyszerűen arról van szó,hogy el lehessen adni az autót.És,mivel hullunk,mint a legyek az utakon,ezért tök értelmes a vezetést segítő sz@rakupac.Csak nem az én zsebemből húznak ki ezért százezreket...
Szerintem minden ilyen elekromos "segítő" kütyü hülyeség.
Nekem egy mezei autóm van még szervó sincs benne és mindig sikerül leparkolni, elindulni, megállni, lábbal nyomni a gázt, figyelni a táblákat.....
Szervókormány, ABS, tempomat, elektromos ablak, klíma.
Akinek nem kell még a kormányszervó sem, az nem is szokott napi 150 km-t menni városban, és 10 percenként leparkolni!
Az ABS-t gondolom nem kell magyarázni.
A tempomat a pályákon tud hasznos lenni!
Elektromos ablak: Na nehogy má' a mekdrájvnál kézzel tekerésszem az ablakot? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!