Ha a pénz nem lenne akadály egész életed végéig, milyen autót vennél?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy megnyerted a lottót és rengeteg pénzed lett. Soha többé nem lenne gondod a pénzzel. Milyen autót vennél magadnak? És miért pont olyant?!2012. szept. 25. 10:49
11/19 anonim válasza:
RX-8 vagy pörgősebb gépet. (Motorokat is ezért szeretem, mert 12-16 ezerig is forognak.) Meg hétköznapokra valami 4000 köbcentis WV-t.
12/19 anonim válasza:
Autót? Vennék egy Bell UH-1Y-t és azzal járnék boltba is. :D
13/19 anonim válasza:
Egy Audi R8-at, egy Audi RS5-öt, meg egy A6-ost, talán Allrad Quattrót, meg vennék egy BMW E30-at meg egy régi Audi RS2-őt, ezeket nagyon szép állapotba tenném, talán vennék egy Pajerót is terepezni néha, meg egy ezres GSX-R-t is vennék :D
14/19 anonim válasza:
én tökéletesen elégedett vagyok a mostani opel astrámmal, nem cserélném le és nem is fogom
15/19 anonim válasza:
Személyautónak egy Lexus ls 460hibrid,sportnak meg egy Nissan gt-r34---->hát nem szép? [link]
19/19 ¡Converse! 182 válasza:
1973/4 ford capri+Chevrolet small block v8 350 motorral.
Ezüst színben fekete csíkokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!