Szerintetek működhet?
Sziasztok.
Nemsokára meglesz a kismotor jogsim 1 éve motorozom, és szeretnék egy komolyabb gépet.Aprilia RX 125 vagy KTM MX125-re gondoltam, na most ha megállít a rendőr akkor mi van? Úgy gondoltam, hogy alváz számot átüttetem, 50 papírok, matricákat átragasztom..meg még ami kell ilyenkor, és úgy szerintetek ez működne?:D
Jövőre segédmotorokon is rendszám lesz pont az ilyen gyökerek miatt akik szerint a rendőr nem lája egy 125-ös motoron hogy az nem 50-es.
Válasz a kérdésre: Nem működhet.
Nem lesz rendszám jövőre 5-es gépeken, meg még egy jó darabig ne,(főleg mert az SMKP-k több mint 90%-ának semmi papírja nincs...)
Ha meg a rendőr elkap, és nem foglalkozik vele vagy nem ért hozzá akkor elenged.
De ha észreveszi akkor bizony sz0pni fogsz. Nem kicsit.
-Közokirat hamisítás
-Biztosítási csalán
-Engedély nélküli gépjárművezetés
Meg még lehet rádvernek ezt-azt.
De ha ennyire örülsz a jogsidnak akkor vegyél 125-öset.
És remélem hogy nem egy általad okozott balesetben fog kiderülni a hatóságok számára hogy az nem 50ccm-es.
Ha most megállít a rendőr akkor az van, hogy remélem megbüntet mint a sz@r.
1 éve kezdted az "ipart" és máris nagyobb kell. Abból is a jó erős...
Nem igaz, hogy nem bírsz még várni vele... 14-5 évesnek nem való az.
Kajak erős?
13 évesen kezdtem SIMSON SR/50 es motorral, 13,5 évesen már 250 es KTM-ekkel mászkáltam a határba, eddig csak 2x estem el, az is az elején történt..:) Itt nem az a kérdés, hogy szerintitek, nekem erős e ez a gép, hanem hogy működhet e ez a dolog ilyen nagyobb gépekkel is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!