Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek működhet?

Szerintetek működhet?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Nemsokára meglesz a kismotor jogsim 1 éve motorozom, és szeretnék egy komolyabb gépet.Aprilia RX 125 vagy KTM MX125-re gondoltam, na most ha megállít a rendőr akkor mi van? Úgy gondoltam, hogy alváz számot átüttetem, 50 papírok, matricákat átragasztom..meg még ami kell ilyenkor, és úgy szerintetek ez működne?:D

2012. szept. 24. 20:37
 1/6 anonim ***** válasza:

Jövőre segédmotorokon is rendszám lesz pont az ilyen gyökerek miatt akik szerint a rendőr nem lája egy 125-ös motoron hogy az nem 50-es.

Válasz a kérdésre: Nem működhet.

2012. szept. 24. 20:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Tehát végre meglesz a jogsid ötvenesre, ezért te 125-öst akarsz. Gratulálok! Úgyis elkapnak , ne izgulj!
2012. szept. 24. 20:54
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem lesz rendszám jövőre 5-es gépeken, meg még egy jó darabig ne,(főleg mert az SMKP-k több mint 90%-ának semmi papírja nincs...)

Ha meg a rendőr elkap, és nem foglalkozik vele vagy nem ért hozzá akkor elenged.

De ha észreveszi akkor bizony sz0pni fogsz. Nem kicsit.

-Közokirat hamisítás

-Biztosítási csalán

-Engedély nélküli gépjárművezetés

Meg még lehet rádvernek ezt-azt.

De ha ennyire örülsz a jogsidnak akkor vegyél 125-öset.

És remélem hogy nem egy általad okozott balesetben fog kiderülni a hatóságok számára hogy az nem 50ccm-es.

2012. szept. 24. 22:18
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Az még hagyjám hogy a jól bevált 125/50-es történetet akarod bejátszani, de egyből beválasztottál két 40ló körüli gépet, amikkel garantáltan fejre állsz 3napon belül. Ha egy 80as vagy 125-ös DT-ről lenne szó m ég azt mondanám próbáld be, de ennyi értelmi képességgel (honnan a francból gondolod hogy kezelni tudod a 40lovat nulla gyakorlattal) inkább maradj valami 50-es gépnél, a saját testi épséged érdekében.
2012. szept. 25. 00:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha most megállít a rendőr akkor az van, hogy remélem megbüntet mint a sz@r.

1 éve kezdted az "ipart" és máris nagyobb kell. Abból is a jó erős...

Nem igaz, hogy nem bírsz még várni vele... 14-5 évesnek nem való az.

2012. szept. 25. 15:17
 6/6 A kérdező kommentje:

Kajak erős?

13 évesen kezdtem SIMSON SR/50 es motorral, 13,5 évesen már 250 es KTM-ekkel mászkáltam a határba, eddig csak 2x estem el, az is az elején történt..:) Itt nem az a kérdés, hogy szerintitek, nekem erős e ez a gép, hanem hogy működhet e ez a dolog ilyen nagyobb gépekkel is..

2012. szept. 25. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!