Hogy lehetne levenni a simsonról a mágnest meg a fogaskerekeket ha nincs lehúzóm?
Figyelt kérdés
Lécci segítsetek!! :((2012. szept. 23. 21:01
1/8 anonim válasza:
Veszel egy lendkerék lehúzót a boltban. Ne tákolj!
3/8 anonim válasza:
Ha olyan lehúzód van otthon, amit linkeltél, meg lehet próbálni. (Nekem mindig lepattant az ilyen tipusú lehúzó).
Ha nincs semmilyen, és venni készülsz, ilyet végy:
Megéri beruházni, nem olyan drága cucc. Nagyon megkönnyíti a dolgodat, és ha sokat motorozol, valószinűleg többször is fogod használni. Ha elkezded ütögetni, feszegetni a lendkereket, csak több lesz a kár..
4/8 anonim válasza:
A lendkerékhez való a lehúzó, amit linkeltem. Emlékeim szerint simsonban nem volt egyéb olyan alkatrész, fogaskerék, amihez lehúzó kellett volna.
Aztán lehet hogy túl halványak már az emlékeim (15 éve volt simsonom) :-)
5/8 A kérdező kommentje:
kösz :)
2012. szept. 25. 06:28
6/8 anonim válasza:
fogsz 2 erős csavarhúzót és két oldalról szépen fel húzod/feszíted én is így csináltam semmi baja nem lett
7/8 anonim válasza:
------> # 6
a mágnesnek semmi baja nem lesz csak kitörik a blokkból egy két darab
8/8 anonim válasza:
nekem még 1x tört le :) pedig vagy 20x levettem.
hm..lehet hogy szerencse?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!