Mi a véleményetek erről a simsonról?
Csak képet tudok róla küldeni, egyenlőre, de az érdekelne mennyiből lehetne helyre rakni, egy jól kinéző motorrá ha a motorja rendben van???
Ezt úgy képzelném írjátok le, mit cserélnétek rajta, mit vennétek rá, mennyibe kerülhetnek amiket vennétek rá.
És ha találtok linket hogy mit lehetne kihozni belőle azt linkeljétek be...
az alapvető hiba,hogy a képen látható motor nem S51 N mint ahogy a matricán áll,hanem S50.
festés olyan 15 körül,és akkor átlagos festése lesz.ha te csinálod.
Ha a felnik alu felnik,azokat lehet polírozni.küllőszett ha újra fűzöd,hogy szépen csillogjon olyan 5-10 a centirozással ha szaki csinálja.
Irányjelző elektronika kb 3000-3500 ft-kell hozzá egy villogtató az 500 Ft körül van,és akkor ha szabványos bontott indexet veszel.
Blokk,teleszkóp,kipufogó polír.kerék agyakról is érdemes leszedni a festéket(szóval minden alumínium elemet)
a hátsó telszkópok MZ teleszkópok azoknak olyan 1000-4000 között mozognak az áruk(börzéken érdemes vadászni)
az ülés az necces,kompletten láttam 10ezerért.de egy huzat aszt hiszem 1500 szivacs 2500,és áthúzhatod magadnak.
Vázat magasfényű fekete festékkel lefesteni,ügye a sárvédőket is szürkére.
itt találsz mindent hozzá
A polírozás mennyibe lehet, meg az indexhez kell aksi igaz?
És hogyha autófényezőhöz vinném a tankot meg akkor a vázat az mennyibe lehet, meg amit festeni kell?
Polírozni te is tudsz. Én is szoktam a Simómat. Ha egy ronggyal meg polírpasztával baszkurálod.
Amúgy a króm alkatrészeket pedig krómtisztító pasztával+ronggyal lehet orvosolni. Paszta rányom a rongyra, majd addig "simogatod" vele a króm részeket, amíg szép fényes nem lesz. Sokat dob a mocin, ha szép a króm.
(kipufi, villa, tükrök, csomitartó)
Amúgy én vennék az első telóra gumiharangot is. Nem lesz a teló annyira koszos, és szerintem jobban is néz ki vele.
Lehet, hogy egy első lámpaüveg is dobna rajta, ahogy nézem, ez már eléggé kifakult/megmattult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!