Honnan jött az embereknek az, hogy vizezik a benzint?
Figyelt kérdés
Hát hogyan jut valakinek ilyen eszébe? Ha kicsit gondolkodnának,ahelyett hogy a kutasokat vádolnák ekkora hülyeséggel,akkor rájönnének hogy nem lehet összekeverni a kettőt...Vagyis össze lehet,de szétválik mivel az olaj könnyebb a víznél.Már rengeteg emberrel vitatkoztam emiatt,de inkább ráhagytam mindenkire,mert annyira biztosak voltak az igazukban,hogy jobbnak láttam hagyni a dolgot!2012. szept. 23. 19:06
11/13 anonim válasza:
12 liter úgy megy bele a 10 literesbe, hogy nem a leges legtetejéig 10 liter a kanna, hanem van egy jelölés rajta, vagy ha nincs, akkor odáig, ameddig egyenes a fala kb. Ez is egy hülyeség, hogy kevesebb benzint adnak. Lehet hogy volt ilyen, vagy előfordul, de nem ez a mérvadó. Tudom mert van kút üzemeltető ismerősöm, és elmagyarázta egyszer, hogy inkább még kicsit többet is adnak, mint kevesebbet. Arra most nem térnék ki, hogy miért, de megvan rá az okuk.
12/13 anonim válasza:
Rokonnak egyszer kifogyott menet közben a benzin. A kocsiban csak műanyag flakonos víz volt (inni). Hát tolni nem akarta a kútig, bele öntötte a vizet a tankba. Beindította, és elvánszorgott a kútig. Itt is az lehetett hogy leült a víz az aljára a tanknak és így már elég volt a mennyiség ahhoz hogy felszívja a benzint. Mert az autó sem a tank legaljáról szívja. Ez egy Lada volt egyébként. :D
13/13 homo ludensz válasza:
Nos volt vagy 5 Simpsonom s volt egy tsz.- benzinkút a kapunál az is a miénk volt mert tag voltam. Azzal jártam és hát hol másutt tankoltam volna. Hazafelé eléggé forgalmas úton rángatott ki kihagyott előzéskor hát eléggé megszeppentem. A végén füstölögve szívatóval hazavergődtem és szétkaptam. Ott lötyögött a karburátor alján víz s abba lógott ugye a főfúvóka. Legközelebbi alkalommal gyűlésen szóvá is tettem s az elnök ígérte hogy utána néz. Azt mondogatták hogy a kompresszor szív be párát és attól lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!