Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simsonom nem értem miért nem...

Simsonom nem értem miért nem indul?!

Figyelt kérdés
Nemrég vettem egy Simson S50B elég gánya állapotban, esztétikailag még nem foglalkoztam vele, viszont a blokkját kiszedtem és felújítottam. Új csapágyak és szimmeringek kerültek bele, ezen kívül más nem kellett bele, minden jó állapotban volt (blokk szempontjából). Kompresszió van rendes. Tegnap belőttem a gyújtás (előgyújtás 1,5 mm, gyertyahézag 0,4; megszakítóhézag 0,4). Gyönyörűszép szikra van (kék szikra). Ezenkívül kitisztítottam a karbit is. Akárhogyan próbálom még csak meg sem akar pöffenni, pedig anyagot is kap. Ötleteket várok!

2012. szept. 22. 11:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Benzint...
2012. szept. 22. 16:46
 12/17 anonim ***** válasza:

Ha így se indul be akkor a gyújtással van valami.

De ha úgyse akkor még a főtengely szimering lehet kiszakadva más dolog már nem lehet.

2012. szept. 22. 16:48
 13/17 A kérdező kommentje:
ezt a benzinbecsepegtetést 10x próbáltam... nem indult, gyújtás jó és a szimeringeket is jól raktam be :/ ezért nem tudom énse mi lehet a hiba
2012. szept. 22. 16:54
 14/17 anonim ***** válasza:
szomszédomnak ugyanez volt a baja....be sem röffen, se rúgásra se tolásra, benzin van, nem köpi be a gyertyát, gyújtás jó és semmi....rá egy hétre szétszedte az egész blokkot, majd összerakta és tökéletesen működött....mai napig nem tudja mit rakott bele rosszul mert ugyanúgy rakta össze
2012. szept. 22. 18:05
 15/17 anonim ***** válasza:

Tuti valami kis szar hiba lesz. Én is jártam már úgy hogy gond volt vele, egyeletlenül járt, karbit, gyújtást szétszedtem, összeraktam és jó lett.

De hogy mit raktam össze másképp azt nem tudom...

2012. szept. 22. 18:11
 16/17 anonim ***** válasza:

a lendkerék ék nincs elnyírva?

mer az is szokott szopatni, hiába van szikra, ha rosszkor

2012. szept. 22. 22:02
 17/17 A kérdező kommentje:
eddig át volt alakítva 12 voltos gyújtásra, most délelőtt visszaraktam 6 voltosra és fogta magát és beindult...
2012. szept. 23. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!