Gáborbmw kérdése:
Simson s51 világitás problémám van?
Figyelt kérdés
Van egy s51-es simsonom most vettem bele egy új 12v-tos világitó tekercset 12-voltos benne a trafó is.A hátsó helyzetjelzőm 6v5w-tos az első helyzetjelző pedig 6v 25/25watos.Az első lámpám gyengén ég sárgásan alapjáraton? de gázzal egy kicsitt jobban a hátsó pedig tökéletesen ég mi lehet a gond és egy tekercsre kötöttem mind a kettőt?2012. szept. 21. 20:19
1/2 kgpassat válasza:
A trafó hogy jön ide?
Ha 12V-os a teki, miért nem 12V-os izzó van a lámpákban?
2/2 anonim válasza:
Nemtudom hogy miért csinál így a simson de nekem is ilyen volt. Nemtudtam miért nem világít normálisan a lámpám aztán a 6v os helyett beleraktam egy 12v os égőt és normálisan világított. Próbáld meg 12v os égővel elől,hátul és világítani fog. Ha mégsem akkor zárlat van valahol. És énsem tudom hogy mért csinálja így a simson, normális esetbe sztem kikéne verni az égőt neki.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!