Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek erről a...

HWarrior kérdése:

Mi a véleményetek erről a Cagiva Mito-rol? (Kettő közül melyik lenne a jobb vétel? )

Figyelt kérdés

[link]

:

vagy:

[link]

Nem tudom melyiket válasszam, hisz mind2 nagyon gyönyürű.

2012. szept. 21. 09:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
*10'000 közül 1 jó
2012. szept. 24. 18:20
 12/13 anonim ***** válasza:
Jo a cagiva csak jot vegyel nicasilos hengerrrel mert ha kifogsz egy perselyeset akkor az draga lesz!A kymco meg ugy kinai ahogy van!aki azt mondja hogy nem az vegyen sokat legyen vele boldog!
2012. szept. 27. 07:08
 13/13 anonim válasza:
Heló nekem is van egy cagivám, igaz enyém nem evo hanem 93 as mito 2. Szerintem 125-ös sportmotorból nem rossz választás. Mivel olasz így drága az alkatrész és mivel olasz így kell is hozzá :D Egy ilyen motor akkor jó ha valami nem jó rajta, de cserébe gyorsabb a japánoknál és a hangja sem olyan szúnyog mint egy NSR-é. Hogy a kérdésedre is válaszoljak a második link nekem nem jó (gondolom már) de igazuk van az előttem szólóknak csak papírral.(Így is valószínű hogy a forgalmiban több lesz 11kw-nál így A1 el "nem vezethető".)
2012. nov. 6. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!