1/9 pagan válasza:
képek alapján jónak tűnik,de hozzáteszem szerintem nem egy szép autó..
2/9 anonim válasza:
Jónak tűnik, csak kérdés milyen állapotban van a motorja, amiről kép nem került fel
3/9 anonim válasza:
Meg kell nézni nem volt-e törve, vagy ilyesmi, mert ez tényleg marhajó ár érte. És még ez is irányár. Tehát 600 ezerért simán el lehet hozni, azért nézzétek már meg, hogy ilyen áron miféle szarokat kaptok. El kell vinni ezt az autót egy általad választott szerelőhöz, hogy nincs-e ki a lelke már szegénynek. Ha tényleg jó állapotban van és nem kell rá még kb fél milliót rákölteni, akkor marhára megéri!
4/9 A kérdező kommentje:
Ilyen árban ebből a kocsiból mind sérült meg hasonlók vannak, itt az "ár alatt" rész miatt álltam csak meg.
2012. szept. 9. 15:30
5/9 anonim válasza:
Kívül - belül szép. Már csak a motorháztető alatt van a kérdés.
6/9 A kérdező kommentje:
Egyáltalán van rá esély, hogy ilyen árban kapok normális állapotú E39-et? Normális állapot alatt azt értem, hogy tisztában vagyok a korával, és nem is 50.000 futott km-re számítok, csak hogy ne kelljen rákölteni még egy autót árát helyből.
2012. szept. 9. 17:40
7/9 anonim válasza:
Nem sok, max ha nagyon meg van szorulva az eladó.
8/9 anonim válasza:
Meg kell nézni, képek alapján nem törött. illesztések rendben vannak, el kell menni, ki kell próbálni. Ki lehet fogni néha, nem mindig szar az olcsó gép.
9/9 anonim válasza:
Ránézésre nagyon jó az autó, de arra számits, hogy lehet valami hibája, de nem hinném, hogy a vételárat rá kellene költeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!