Mi a véleményetek a Fiat unoról? (1.4 TD) lehet veszek egyet. (német és japán autósok fikázásaira nem vagyok kíváncsi)
5évet húztam le Renault márkaszervízben,így azokat kenem vágom,aztán 1év Bosch dízel szervíz,persze otthon van garázsműhelyem munka után ott nyomtam,jelenleg Angliában dolgozom,mert odahaza sajnos nehéz az élet...
Hát ha leteszed a szakmát,a tanulás a munkahelyen kezdődik,pár hónap és belejössz ahogy egyre több tipust ismersz meg,tanulóként nem biznak rád komoly dolgokat..
#1 "Viszont útfekvése parádés,felszereltsége is"
Ültél te már Uno-ban egyáltalán??
Akkor javaslom,hogy menj vele 30 km-t,utána elmegy a kedved a parádézástól..
Nekem több mint két évig volt Uno-m.
Elektronika kritikán aluli,futómű mint egy bevásárlókocsié.
Egyedül a fogyasztása kárpótolt némiképp.
Nekem is picit soknak tűnik a 200. Megpróbálnék egy kicsit alkudni. Hiszen öreg, sokat futott autó és még javításra is szorul.
Fiat Unon tanultam vezetni. De az nem dízel volt, hanem ha jól emlékszem 1 literes benzines. Nekem elég kényelmetlen volt.
Pár hónapig, amíg volt szerencsém rajta tanulni, többször szervizbe is kellett hordania az oktatómnak. Volt is pár hét(!), amíg ki kellett hagynom emiatt a vezetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!