Mi a véleményetek a Fiat unoról? (1.4 TD) lehet veszek egyet. (német és japán autósok fikázásaira nem vagyok kíváncsi)
Sajnos karosszéria szempontból lehangoló a még fennmaradt példányok állapota.
A Fiat dízelek szerintem az egyik legjobb konstrukciók voltak az átlagautó kategóriában.
A villamos berendezése sem az erőssége a kocsinak.
Viszont útfekvése parádés,felszereltsége is,a német fapadosokhoz képest a kategóriájában.
Szerintem meg,de hiába próbálnálak lebeszélni róla,látom beleszerettél:)
Az adagolócsöpögés nem kis probléma,előző autóm egy 87es 1.6D Orion volt,tömítéskészlet csere+gázkartengely 38eft baráti áron,mert én is autószerelő vagyok,de adagolóba nem nyúlok,ahhoz próbapad kell meg adagolós műhely.Jelenleg mercim van,de szeretem az olasz autókat,van egy 125ös Fiatom garázsban áll szegény már 7éve,karcmentes:)
Forza Italy!
125ös ez,igen jól tudod.Az én szerelmem a Thema Turbo 16V,vezettem már Cromát 8szelepes turbósat,hát az felért egy orgazmussal.De a merci mellett döntöttem,mégiscsak dízel,megbízhatóbb,de nem izgalmas:)
Átírás nem lesz 100eft biztosítással együtt sztem kijössz 50-60ból
Igen,ez a három fronthajtású autó van ami nekem is tetszik,dízel és RWD párti vagyok,de ezekből csakis a 2.0 16V Turbo jöhetne szóba,iszonyat milyet tol,forog mint qrva a lavórban:)
A mai olasz autók már nem izgalmasak.
Ja és hozzá tenném még az Alfetta/Giulietta/75 tipusokat.
Giuliettát is vezettem egyszer,1.6 DOHC 8V 109LE mindez a hetvenes évek végéből dupla fekvő Weberrel,az is megmaradt bennem,a váltó a diffin hátul,emiatt visszakapcsolásnál óhatatlanul is reccsent néha..
Hú én CX bolond vagyok,de persze azt nem vennék a hidropneumatika miatt éppen ezért XM-et sem.Igaz győnyörű mindkettő tele extrával,szerelő létemre még eggyel sem találkoztam,de biztos nem lehet egyszerű szerelni,én ilyen szemmel választok autót.
Számomra az autógyártás 1995után megszűnt,ha nyernék a lottón sem vennék ezután gyártott autót.
Az 5ös cápa BMW még a nagy álom,de a fogyasztá miatt letettem róla,mert persze abból is benzines kéne:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!