Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan használod az elfogyó...

Hogyan használod az elfogyó sávot nagy forgalomban?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy kinek mi a véleménye. Hogyan kéne viselkedni a reggeli csúcsban, ha 2 egy irányba haladó sáv 1 sávra szűkül. Nem kanyarodósávvá alakul, hanem szépen nyilakkal jelzik, hogy most már sorolj be. Te mikor sorolsz be, ha éppen az elfogyó sávban voltál?
2012. szept. 19. 21:37
1 2
 11/12 Antimod ***** válasza:

"Nem gondolod, hogy jobb lenne, ha az autósok fele az elfogyóba menne, és zipzárban mennének tovább? Akkor nem lenne lehetőség előrepofátlankodásra sem."

Biztos hatékonyabb lenne, de ugye más az elmélet és más a gyakorlat. Sajnos a közlekedésre ez fokozottan igaz.

2012. szept. 26. 15:27
 12/12 A kérdező kommentje:
Működhetne ez gyakorlatban is, ha a többiek képesek lennének elméletben elsajátítani ezt a módszert. Addig marad az, hogy én vagyok a pofátlan. Pesti rakpart végén nem számoltam, de legalább 50-60 autót előztem meg így...nem gondolom, hogy az én hibám.
2012. szept. 26. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!