Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Skoda Octavia jó autó?

A Skoda Octavia jó autó?

Figyelt kérdés

98-as évjáratú,1.8-as 20 szelepes benzines.

Drága az alkatrész bele? Mik a típus betegségei?

És mennyire megbízható?

Sajnos tönkrement az autóm és mivel nagyon sokat kellene rá költenem,ezért veszek egy másikat.Egy ismerősöm el akarja adni az autóját(mert új octaviat vesz) és tőle megvenném,ha jó autó.1. tulaja,régóta ismerem és tudom,hogy nagyon vigyázott rá.Nagyon patent állapotban van az autó ránézésre,de mivel nem értek az autókhoz túlzottan,megnézi egy autószerelő is.

Köszi a válaszokat!

2012. szept. 18. 22:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
kedves kérdező pedig sajnos ez van :)
2012. szept. 21. 19:21
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Sok hülye van, aki megveszi. És amíg veszik, megéri árulni, mert töredékébe kerül az újabb turbós motoroknak.
2012. szept. 21. 19:24
 13/14 anonim válasza:
Tudom, hogy régi kérdés, de nekem 2012es 1.8TSI Octavia 6,5-7et eszik, 3000-3500nál váltásokkal.. :)
2015. dec. 31. 10:09
 14/14 anonim ***** válasza:
Azért veszik mert az 1.6 os lehet "sokat" fogyaszt de cserébe megbízható konstrukció viszonylag. Egyébként ez a 10 literes fogyasztás azért van mert mindenki türelmetlen és rohan, ha finoman kezeled a gázpedált akkor ez sem fog 10 litert fogyasztani, felhasználó függő, szerintem vedd meg nyugodtan ha az autószerelő szerint is jó lesz. De persze inkább 1.6 os lenne a jobb.
2016. jún. 27. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!