Holtjáték a kormányban. Mitől lehet, mire számítsak?
Skoda Octavia 1.6i, benzines, kombi, 2002-es évjárat. Két hónapja vásároltam, akkor teljesen rendben volt, ám azóta a kormányban egy-másfél centis holtjáték van, ami autópályán rohadtul idegesítő, hogy mozgatom a kormányt és semmi nem történik. Kamionok előzésénél is érezhető, hogy amennyit a holtjáték enged, iránytvált az autó (nem az az oldalról jövő széllökés, amit ismerünk, hanem enyhe irányváltás).
Átgondoltam a kerekektől a kormánykerékig, hogy mi okozhatja, de nem értek annyira hozzá, és szeretném tudni, mire számíthatok, ha szerelőhöz viszem.
70 km/h-ás sebességnél fékezéskor enyhe vibráció is jelentkezik, olyan, mintha a féktárcsáktól jönne, de úgy tudom, annak minden sebességnél kéne érződnie, magasabbnál meg főleg. Lehet, hogy nincs összefüggés a kormányzás és ez a dolog között, de azért leírtam, mert ki tudja.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!